Forside Køb af hele pakker (a 6 fl.) Køb af enkelte flasker Ønskevine Kontakt Handels-
betingelser
Links Anmeldelser Prissam-
menligning
Nyheds-
breve
En Primeur Kort Aalborg Vinfestival Hjælp *
logo Vinopol.dk

Anmeldelser

Vinavisens anmeldelse uge 48 2023Vinavisens anmeldelse
Vinavisens anmeldelse
Vinavisens anmeldelse

Vinavisens anmeldelse uge 47 2023Champagne Waris-Larmandier Particules Crayeuses Grand Cru Blanc de Blancs Brut, Chardonnay, Champagne, Frankrig, lav alkohol (12%)


299 kr., pris på tilbud i uge 47 (denne uge) og 48: 259 kr., Vinimport ved Ib Michelsen

En ualmindelig dejlig champagne med en fin, klassisk duft af brødkrumme. Moussen er blød og vedvarende, og smagen meget aromatisk og fyldig. Eftersmagen er lang og udvikler sig med nye smagsnoter og ender med en fin blød syre. Der er lidt parisisk "fin de siècle" bohemeliv over stilen, lød det fra en deltager i smagepanelet. Og rigtig nok, man kan godt forestille sig en sådan champagne blive skænket i glassene på en kunstnercafé i Paris i 1800-tallets slutning. Under alle omstændigheder får man virkelig megen god champagne til en yderst rimelig normalpris - så køb den til tilbudsprisen.
Vinavisens anmeldelse
Vinavisens anmeldelse

Gastro november 2021

Gastros anmeldelse


flaske
Politiken Maj 2021Henrik Steen Andersens anmeldelseMoenchberg 2018Riesling 2018
Moenchberg Grand Cru

Moenchberg  2018


Muscat 2018
Gilg, Alsace

Moenchberg  2018

Facebook Vinklub Februar 2021René Langdahls anmeldelsePouget 2015René Langdahl Jørgensen


"Og så kommer 2015! En sællert... jeg mener, den kan fås for 299 kr. - og den smager som langt bedre cru'er... kravler måske op mod 2. cru ligefrem, her i årgangen.

Normalt er der omkring 30 % merlot i blandingen, domineret af cab. s. selvfølgelig og her smager jeg cab-støv, solbær inddampet til pulver, blandet med cedertræ og min svigeroldemors tobaksbord her i stuen, rust, koks fra fad og masser af friskhed. Der er klassisk cashmere-tannin, statelighed, ædelhed og perfekt balance mellem frugt, mineralsk friskhed og fad.

Jeg besøgte kælderen på Boyd-Cantenac for år tilbage under studieophold i Margaux og fik at vide, at den oprindelige ejer af Pouget i 1855 brokkede sig og ville have været i 3. cru. Mit kendskab til slottets seneste mange årgange er ikke dybt nok, men 2015eren her er område- og klassetro. En gang imellem er det godt at vende tilbage til den "fine" vins vugge."

Berlingske Tidende Juli 2020

Beaune Siserpe

Rolf Madsens anmeldelse


"Ugens vintest: Denne vin får skribenten til styrte ned i kælderen og sætte en Poul Reichhardt-plade på grammofonen"


"Et åndeligt vingesus, et smagspotpourri af tertiære aromaer bestående af underskov, halm, en lille bagkant af sveske, blommekompot og en vidunderlig puddersukkeragtig sødme, som holdes eminent på plads af en resolut syre, der er så strunk som en lanse. En vin, der besidder fuldtonet modenhed, og som samtidig spræller af livsglæde, ynde og finesse."

Domaine Michel Arcelain

Beaune Siserpe 2000 Rouge *****

"Flot og veludviklet bourgogne med toner af underskov, grønne grene, halm, blå blommer og en lille kant af sveske. Her har vi en moden vins sjæl og finesse i kombination med en frisk og spillevende syre. En velstruktureret fætter, der udmærker sig ved sin luftige elegance frem for dybde og ekstraktrigdom. Bravo!" (161 kr. pr. flaske)

Domaine Joseph Voillot

Meursault 1er Cru Les Cras 2018 Blanc

"Tydeligvis ung sag med bananfrugt, lakrids, fennikel og træ i den udmærkede næse. Ganske drøj mund. Fire og en halv stjerne.(Søren Frank)" (470 kr. pr. flaske)

Domaine Abélanet-Laneyrie

Pouilly Fuisse Cuvée Prestige 2017 Blanc

"Juicy og solmoden, ja nærmest lidt tropisk i frugten. Samtidig finder man en god portion fad og toner af frisk kærnet smør. Blød, cremet og velsmagende pouilly-fuisse, men den forekommer dog lidt syresvag og tung i afslutningen." (169 kr. pr. flaske)

Domaine Bel Avenir

Julienas Les Capitans 2018 Rouge, Beaujolais

"Relativ mørk sag pakket med ung, varm brombær råfrugt. Kraftfuld mund, som tager godt fat om gummerne med syre og rå tanniner. Kunne godt bruge lidt mere burgundisk finesse, men fornuftig pris. Tre og en halv stjerne. (Søren Frank)" (95 kr. pr. flaske)

Jyllandsposten juni 2020

Lillelund

Niels Lillelund, Jyllands-Posten fortæller (Podcast 25-6-2020)


Domaine Joseph Voillot

Volnay 1er Cru Les Champans 2017 Rouge

"Den har jo en typisk syre, en god frisked og (giver) en rigtig dejlig pinot-fornemmelse. Den har en glad og fornøjelig frugt og er enormt anvendelig som madvin. Fremragende balance. Tørhed. Den smager af et glas til." (399 kr. pr. flaske)

Domaine Joseph Voillot

Pommard 1er Cru Les Pézerolles Rouge 2017

"Åh, den dufter. Den smager virkelig godt. Der er fremragende balance. Den har tæthed og den har masser af charmerende feminin frugtsødme. Den har frugtsyre. Supergodt!!! Meget tilgængelig." (545 kr. pr. flaske)

Domaine Abélanet-Laneyrie

Pouilly Fuisse Cuvée Prestige 2017

Alle vil have bourgogne. Det er dyrt, men her er et fund til under 200 kr. (JP overskrift)
"Den smager godt. Den smager rigtig godt!" (169 kr. pr. flaske)

Domaine Joseph Voillot

Meursault Les Chevalières 2018

"Næsen siger 'gammeldags' (dvs. smørfed modsat mineralsk). Det er vel en mellemting her. Der er en god stramhed, stram syre ... Noter af citrus. Den smager lammegodt." (360 kr. pr. flaske)

Gastro maj 2020

Gastros anmeldelse


siserpe flaskeHvor kommer vinen fra?

siserpe flaske
Se vinbondens hjemmeside

siserpe flaske


Gastro maj 2020

Gastros anmeldelse


Gilg flaskeHvor kommer vinen fra?

siserpe flaske
Se vinbondens hjemmeside

museum