Forside Køb af hele pakker (a 6 fl.) Køb af enkelte flasker Ønskevine Kontakt Handels-
betingelser
Links Anmeldelser Prissam-
menligning
Nyheds-
breve
En Primeur Kort med leverandører Hjælp *

Slotte og Domæner

Klik på et af de to link for at kunne se, hvor vinen kommer fra.

Kort på PC


Hjælp

Du zoomer ud og ind med musens hjul. Du flytter kortet ved at holde venstre museknap ned og samtidig bevæge musen.
Zoomer du nok ind, kan du se slottets navn ved siden af markøren (dvs. det lille røde hus.) Klik på huset og du vil få (oftest) detaljerede oplysninger om producenten som navn, telefon, adresse, hjemmeside mv. og måske også et billede. Klikker du på billedet, vil det vises i stort format. Der kan være en hel serie af billeder: Du bladrer ved at benytte pc'ens pile til siderne. Du kommer tilbage til kortet ved at benytte -knappen. Klik et vilkårligt sted på kortet, hvorefter oplysningerne om producenten forsvinder.


logo Vinopol.dkKort på Mobiltelefon


Hjælp

Du zoomer ud og ind med med to fingre på kortet som enten samles eller spredes. Du flytter kortet ved at have to let spredte fingre på kortet og bevæge hånden.
Zoomer du nok ind, kan du se slottets navn ved siden af markøren (dvs. det lille røde hus.) Klik på huset og du vil få (oftest) detaljerede oplysninger om producenten som navn, telefon, adresse, hjemmeside mv. og måske også et billede. Klikker du på billedet, vil det vises i stort format. Der kan være en hel serie af billeder: Du bladrer ved at klikke på pile til siderne. Du kommer tilbage til kortet ved at klikke (evt. dobbeltklikke) i den sorte ramme. Klik et vilkårligt sted på kortet, hvorefter oplysningerne om producenten forsvinder.


S